Klachtenprocedure

Indien u een product wilt retourneren, heeft u het recht volgens de Wet ‘kopen op afstand’ om dat binnen de bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het product retour te sturen. Binnen deze periode mag een product worden geretourneerd mits in 100% nieuw staat.

Neemt u voor het retourneren contact met ons op via email: info@poppelaarsspeeltoestellen.nl of tel. 06-85574149.

Wij doen er alles aan om onze producten in perfecte staat bij jou thuis te krijgen en deze jarenlang probleemloos te kunnen laten gebruiken.

Op alle producten zit garantie op materiaal- en fabricagefouten. De garantietermijnen vind je terug op de productpagina. In het kort komt het erop neer dat je product bij normaal gebruik niet stuk mag gaan binnen de garantietermijn en zelfs daarbuiten uiteraard. Mocht een product een defect vertonen binnen de garantietermijn, dan repareren of vervangen we het kosteloos. Om aanspraak te maken op de garantie vragen wij je om met ons contact op te nemen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Is het defect buiten de garantietermijn ontstaan of als gevolg van onecht gebruik of bijvoorbeeld storm- of vuurwerkschade? Uiteraard lossen we dat ook graag op voor je. In dit geval valt de reparatie buiten de garantie en worden er kosten in rekening gebracht.

);